Odotettavissa mahtava pokerifestivaali: Juha Helppi mukaan Kings of Tallinn-tapahtumaan

lähetetty 11. tammikuuta 2016

Odotettavissa mahtava pokerifestivaali: Juha Helppi mukaan Kings of Tallinn-tapahtumaan

Suomipokerin eliitti valmistautuu OlyBet Kings of Tallinn-tapahtumaan ja myös Juha Helppi vahvisti osallistumisensa pohjolan upeimpaan pokerifestivaaliin Tallinnassa helmikuun lopulla.

Juha Helppi, yli kuusi miljoonaa dollaria liveturnauksista rahastanut turnauspokerin huippunimi on vahvistanut palaavansa Kings of Tallinnin pelipöytiin myös tänä vuonna. ”Pelasin viime vuonna Kings of Tallinn Main Eventin sekä Highrollerin ja aion pelata ainakin nämä kaksi turnausta myös tänä vuonna”, Helppi avasi suunnitelmiaan. ”Odotan myös innolla kunnon käteispelejä Tallinnan pöydissä.”

Juha Helpin lisäksi myös monet muut suomalaiset pokerijulkkikset ovat ilmoittaneet saapuvansa Tallinnaan helmikuussa, heidän joukossaan Joni Jouhkimainen, vuoden 2015 Kings of Tallinn Highroller-turnauksen voittaja jolla on taskussaan yli kahden miljoonan liveturnausrahastukset.

Mukana palkintorahoja tavoittelemassa on myös Sara Chafak, vuoden 2012 Miss Suomi sekä paljon muita tuttuja kasvoja Suomen pokeripiireistä.

OlyBet Kings of Tallinn-pokerifestivaali järjestetään Radisson Blu Hotel Olümpiassa ja Viron suurimmassa pokerihuoneessa Olympic Casinossa 22.-28. helmikuuta. Tapahtumakalenterissa on 27 kiehtovaa turnausta, mukaanlukien €1K Main Event, €2K Highroller, paljon Omahaa sekä turbo-turnauksia ja ympäri vuorokauden pyörivät käteispelit.

Festivaalissa kilpaillaan voittorahoista myös joukkukilpailun muodossa, kun 4-henkiset joukkueet ottavat mittaa toisistaan ja taistelevat parhalle joukkueelle jaettavasta bonuspalkinnosta jonka odotetaan nousevan 10 000 euroon.

Päivittäiset Kings of Tallinn-satelliitit ovat käynnissä OlyBet.comissa, viikkofinaalit pelataan sunnuntaisin. Varmista siis paikkasi nyt ja lue lisää pokerifestivaalista osoitteessa kingsoftallinn.com.